Investeerimine kinnisvarasse

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Üheks ja viimastel aastatel populaarseks saanud investeerimisvõimaluseks on olnud investeering kinnisvarasse. Üheks võimaluseks on osta korter ning seejärel see välja üürida. Teiseks võimaluseks on osta korter ning hiljem kallimalt maha müüa, mis eeldab, et korteri ostuhind on madalam turuhinnast või tuleb korteri väärtust tõsta remondi või renoveerimisega.

Kui oled otsustanud investeerida kinnisvarasse, on esimene oluline samm leida korter või sobiv kinnisvara. Tuleb arvestada, et antud investeeringuvalik ei ole selline, mis toob kiiresti kasu. Sobivat kinnisvara võib teinekord otsida mitu kuud või isegi mitu aastat. Loomulikult võib juhtuda, et tekib sobiv võimalus suhteliselt kiiresti.

Tõenäoliselt peale kinnisvara ostu tuleb teostada remont või koguni renoveerimine ja ümberehitamine. Enne ostu on mõistlik läbi mõelda ja planeerida:

  • Kalkulatsioon edasistele tegevustele.
  • Milline on lõplik hind, et korterit saaks välja üürida või müüa?
  • Mõtle, millised tegevused tõstavad korteri väärtus?
  • Millisele sihtgrupile on korter edaspidi suunatud (kui tudengile väljaüürimiseks, siis see näiteks ei eelda väga luksuslikku sisustust).

Üks asi on osta kinnisvara, kas siis omade vabade vahenditega või kinnisvaralaenu abil. Teine asi, kui tuleb hakata korteris remonti tegema või korterit renoveerima. Kust leida selleks vahendeid?

  • Eelnevalt kogutud reservid;
  • Jagada korteri uuendamine teatud perioodiks ja igakuiselt midagi vähehaaval teha (pikaajaline projekt);
  • Võtta laenu (Ehituslaen, väikelaen, kinnisvaralaen).

BestCredit OÜ meelest on investeering kinnisvarasse kasulik mitmel põhjusel- tulu on stabiilne, hind on paindlik ning investeerimine on suhteliselt lihtne. Lisaks on BestCredit välja töötanud laenutooted, mis on mõeldud nii kinnisvara ostuks kui ka remontimiseks. Kinnisvara ostuks on mõeldud Kinnisvaralaen ning kinnisvara kohendamiseks on mõeldud Ehituslaen. Mõlemad laenutooted on kliendisõbralikud ja vastavad kliendi vajadusele. Head investeerimist!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga