Oma äri alustamine – Ärilaen?

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Ettevõtlus, see on miski, millest enamus on vähemalt korra elus mõelnud. Oleks ju tore omada midagi sellist, kust tuleb igakuine sissetulek, pakub tegutsemisrõõmu ja annab vabaduse ise otsustada nii tegevuse-, kui ka oma aja üle.

Äri alustamiseks on tarvis ideed, mis suudab teenida raha, on perspektiivikas arengule ning pakub tarbijatele väärtust. Hea idee leidmine on tavaliselt raskem, kui idee teostus. Mõnikord on aga idee mõttes olnud juba ammusest ajast, kuid puudub julgus, oskus, finantsvahendid või aeg selle teostamiseks. Idee peab olema unikaalne ja erinema teistest, siis paistab see massist välja.

Tavaliselt on ettevõtluse alustamise takistuseks finantsilised põhjused ning äri alustamiseks napib raha. Idee on olemas, tahtmine ja oskused samuti, kuid teostada ei ole võimalik. Esialgu ehk isegi arvatakse, et väikese äri käimalükkamiseks ei ole palju raha tarvis, kuid iga pisikulu teeb summast lõpuks märkimisväärse väljamineku. Või on see investeering tulevikku?

Enne, kui sinu idee saab teostuse, tuleb läbi mõelda mõned arenguks vajalikud sammud:

  • Kas sa teed oma ettevõtte põhitöö kõrvalt? Milline on ajaressurss?
  • Muuda oma ettevõte hobiks ja naudi seda.
  • Mõtle välja, kuidas on kõige mõistlikum investeerida, millised on senised kogemused.
  • Arenda äri ja ideed suurelt, mõtle laiemalt, kui üks toode või teenus.
  • Oska kalkuleerida kulusid, realistlikult.
  • Millised on sinu tugevused? Sinu nõrkused?

Raha kogumine ettevõtluse alustamiseks on hea mõte, kuid võib venida pikale. Paljudel on juba alguses olemas investorid, kes on ettevõtlust valmis toetama. Enamikel siiski mitte ja tuleb ise alustada nullist. Põhiline küsimus – kust saada raha (laen, ärilaen)? Ehk siis äri võib alustada mitmel moel, kas taotleda toetusi, leida investoreid või kasutada oma vabu vahendeid.

BestCredit OÜ tahab kõiki julgustada alustamaks oma ettevõtlusega, kuna pole midagi paremat, kui olla iseenda peremees ja teha midagi, mis pakub rõõmu.

Selleks on BestCredit OÜ välja töötanud eraldi laenutoote- Ärilaen, et ettevõtjad saaksid äri alustades soetada ettevõtluseks vajalikke vahendeid või kaupa või arendada oma edukat äri veelgi mitmekülgsemaks. Iga ettevõte on erinev ning seega ka pakutav laen on personaalne ja ettevõtte vajadust arvestav. Soovime Sulle head planeerimist!

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga