Kasulik rahapaigutus

Categories Varia
0
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Alates 15. veebruarist saab esitada tuludeklaratsiooni Maksu- ja Tolliametile eelmise aasta kohta. Tulusid saab deklareerida kuni 31. märtsini. Tulumaksu saab tagasi ainult juhul, kui maksustamisperioodil on tulumaksu tasutud. Rohkem infot tulude deklareerimise kohta saab lugeda Maksu- ja Tolliameti lehelt.

Paljude inimeste jaoks on see arvestatav summa ning seda oodatakse. Eelnevalt tasub korralikult kaaluda oma eelarvest ja kulutustest lähtuvalt, kuidas oleks kõige mõistlikum raha kasutada. On erinevaid võimalusi, kuidas tagasi saadavat summat kasutada- kas vähendada püsikulusid, tasudes korraga ennetähtaegselt võetud kohustus, osta üks suurem vajaminev asi (nt. pesumasin, külmkapp vm.), investeerida või säästa raha tuleviku tarbeks ettenägematuks kulutuseks. Siinkohal mainime, et igal perel peaks olema kogutud teatav summa niinimetatud hädareserviks- sissetuleku ajutise kadumise kompenseerimiseks ja ootamatute ning vältimatute kulutuste katmiseks.

BestCredit.ee soovitab saadavat lisasissetulekut kasutada läbi mõeldult ja sihikindlalt. Vaata üle oma igakuised kulutused- kaalu, ehk on mõistlik näiteks vähendada igakuiseid püsikulusid, tasudes korraga järelejäänud järelmaksu- või laenumaksete maksed, krediitkaardi makse või kindlustusmakse. Selle võrra on järgnevad kuud väiksemate kulutustega.

Lisaks saab lugeda planeerimise kohta siin. Soovime oma klientidele mõistlikku rahapaigutust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga