Paindlik ja mugav refinantseerimise teenus

Share on FacebookTweet about this on Twitter

BestCredit.ee-l on hea meel teatada uuenenud võimalusest meie lisateenuste ridades. Muutsime refinantseerimise teenuse kättesaadavust kõikidele meie klientidele lihtsamaks ja paindlikumaks. Meie jaoks on oluline, et BestCredit.ee pakutavad lisateenused on kliendi jaoks mugavad ja erinevate võimalustega.

Alates veebruarikuu lõpust on võimalik muuta oma laenu maksegraafikut igal meie kliendil, kellel on vähemalt üks osamakse tasutud. Muuta on võimalik kogu maksegraafiku perioodi vältel ning maksegraafiku maksimaalne aeg pikendamiseks on 3 aasta. Refinantseerimisavaldust vaadatakse läbi kuni 2 tööpäeva.

Maksegraafiku muutmine võimaldab Sul muuta laenu makseperioodi ja osamakse suurust Sulle kõige sobivamaks. Selle eelised on kokkuhoid, paindlikkus ning igakuise maksekoormuse vähendamine. Kui osamakse suurus käib üle jõu, saad vähendada osamakse suurust. Kuid kui Sa soovid laenu kiiremini tagastada ja kokku hoida intressidelt, on võimalik maksegraafikut lühendada. Graafiku muutmisega kaasneb mõistlik tasu.

BestCredit.ee soovib, et igal kliendil oleks võimalik oma laenu tagastada jõukohaste maksetena. Et seda teenust kasutada, peab klient sisenema kodulehe Iseteeninduse keskkonda ja tellima soovitud teenuse. Lisainformatsiooni ja abi saamiseks palume kontakteeruda ja nõu pidada meie klienditeenindusega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga