Aitame Piret’it suusasprindi maailma paremikku!

Categories Varia
0
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Piret Pormeister on kindlameelne Eesti suusataja, kes pühendunult teeb sporti. Tema eesmärgiks on kuuluda maailma naiste suusasprindi kahekümne parema sportlase hulka.

Piret alustas treeningutega 7-e aastaselt Külli Halliku juhendamisel. Just tänu selle treeneri initsiatiivile jäigi Piret suusatamise juurde.

Sportlane on keskendunud põhiliselt suusasprindile, kuid võimaluse korral võistleb ka tavadistantsidel. Oma esimese arvestatava tulemuse, 12nda koha saavutas Piret 2004. aastal toimunud juunioride maailmameistrivõistlustel Norras. Tiitlivõistluste parimaks tulemuseks on 2007 aasta juunioride meistrivõistlustel klassikasprindis Itaalias Tarvisio’s saavutatud pronksmedal.

Kokku on Piret võitnud vahemikus 2003-2013 Eesti Meistrivõistlustel 3 kulda, 4 hõbedat ja 5 pronksi ning teatesõitudes 3 kulda, 4 hõbedat ja 2 pronksi.

Aastast 2009 kuulub suusataja ka spordiseltsi “Sparta” liikmete hulka.

Tema uueks treeneriks on tuntud šveitslane Christoph Schmid, kes on spetsialiseerunud just sprindikallakule. Üldkehalise ettevalmistuse eest vastutab kergejõustikutreener Urmas Randma.

BestCredit´il on suur rõõm kaasa aidata Eesti suusataja Piret Pormeister´i suusakarjääri edendamisele. Soovime omalt poolt jõudu ja jaksu püstitatud eesmärkide saavutamisel!

Treeninglaagritest, võistlustest saate lugeda Piret Pormeister’i ametlikult kodulehelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga