BestCredit’i väikelaenu võimalused

Categories Teenused, Varia
0
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Püüdes muuta laenuteenused kliendi jaoks võimalikult läbipaistvaks ja selgeks, on areng BestCredit’i laenutoodete seas olnud märkimisväärne.

Lühikese tegutsemisaja jooksul oleme tarbijateni toonud nii tagatiseta, kui ka tagatisega laenude toodete valiku. Võimalused laenutoote valimisel on paindlikud ning igaüks leiab vastavalt vajadusele just endale sobiva lahenduse. Olgu tegemist väiksemate ostude finantseerimise, uue kodu soetamise või oma äri rajamisega – BestCredit pakub Sulle kvaliteetset finantsteenust, mis vastab Sinu vajadustele ja ootustele.

BestCredit.ee – Parimad rahalahendused!

Erinevalt meie konkurentidest, BestCredit’i väikelaenu lisateenused on Sulle täiesti tasuta. Meil puuduvad teenustasud lepingu muutmise, lisalaenu võtmise, laenu pikendamise, ülelaekumiste ning tagasikannete eest.

Kuna suhtume tõsiselt online-laenuteenuste arendamisse, pöörame suurt tähelepanu meie iseteeninduse keskkonna parendamisele, et see oleks funktsionaalne, kasutajasõbralik ning vastaks ka kõige nõudlikuma kliendi vajadustele. Praegusel hetkel võimaldab iseteeninduse keskkond iseseisvalt teha mitmeid toiminguid, näiteks:

  • Taotleda väikelaen 50-2000 eurot perioodiga 7 päeva – 2 aastat otse internetist! Miks mitte kastuda võimalust ja teha kõik vajalikud ostud ja väljaminekud kohe!
  • Võtta maksepuhkust, mis võimaldab pikendada maksetähtaega teatud ajaperioodi võrra. Maksepuhkust on hea kasutada olukorras, kus on tekkinud ettenägematud kulutused, töökoha kaotus vms. BestCredit hoolib oma klientidest ja teab, et iga inimese elus võivad ette tulla ootamatud väljaminekud.
  • Tagastada laen ennetähtaegselt. Sul on hakanud rahaliselt paremini minema? Ära maksa üle ning tagasta laen plaanitust varem, hoides kokku intressidelt! Laenu ennetähtaegse tagastamise korral maksad intressi ainult selle aja eest, mil laenu kasutasid.
  • Muuta perioodilisi laenumakseid laenuperioodi pikendamisega või lühendamisega. Hindasid oma rahavõimalused üle ning praegune laenumakse käib üle jõu? Refinantseerimine tähendab olemasoleva maksegraafiku asendamist uuega, muutes olemasolev laen „odavamaks“.
  • Personaalne laenulimiit ja võimalus võtta lisalaenu. Sul tekkisid etteaimamatud kulutused, kuid üks laen on juba BestCredit´ist võetud. Oma lojaalsetele klientidele pakume võimalust võtta lisalaenu oma laenulimiidi ulatuses.

BestCredit.ee Iseteeninduses oled Sa oma rahaasjades täielik Peremees!

Lisaks lihtsale ning kasutajasõbralikule veebikeskkonnale, oleme Eestis esimene laenufirma, kes pakkus oma klientidele võimaluse teha laenuga seotud toiminguid läbi mobiilirakenduse. Praegune mobiilirakenduse versioon on turvalisuse tagamiseks piiratud võimalustega, kuid juba lähiajal on tulemas mobiilirakenduse update, mis avab selle kasutajatele kogu BestCredit’i. Seeläbi teeme laenu taotlemise meie klientidele veelgi mugavaks ja kättesaadavamaks.

BestCredit hindab oma kliente, olles vastutustundlikuks, mugavaks ja kvaliteetseks finantspartneriks. Vii oma unistused BestCrediti abiga täide, et võimatu muutuks võimalikuks!

Ilusat suveaega soovides, BestCredit.ee meeskond

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga