Laenude võrdlemine ParimKiirlaen.ee-s

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kõigil võib tekkida keerulisi ja ettenägematuid olukordi, kus parimaks lahenduseks võib osutuda kiirlaenu teenus. Kuidas leida aga pakkumine, mis on kõige soodsam ja parem?

Laenude võrdlemiseks on loodud mitmeid veebilehti, mis on suunatud laenuvõtjale, leidmaks enda jaoks sobivaim teenus. Laenude võrdlemisel on välja toodud erinevad kriteeriumid nagu krediidi kulukuse määr, laenuperiood, kuumakse, intress ja laenu kogukulu.

Kõige informatiivsemaks näitajaks pakkumiste võrdlemisel on krediidi kulukuse määr, mis võimaldab võrrelda erinevaid teenuseid ühtsetel alustel. Krediidi kulukuse määra arvutatakse aastase protsendina ning see näitab laenu kasutamisest tulenevat kogukulu tarbija jaoks. Selle arvutamise kord ja valem on kehtestatud rahandusministri määrusega ning selle järgmine on kohustuslik kõigile laenuandjatele. Võrdlusportaalide mõte seisneb selles, et laenu võtmiseks vajalikud näitajad on koondatud ühele veebilehele ning see vähendab oluliselt laenuvõtja vaeva.

Üheks parimaks laenude võrdlemist pakkuvaks veebileheks on ParimKiirlaen.ee, mis võimaldab vaadelda ning kõrvutada tuntumaid laenuandjaid. Ettenägematud kulutused ei hüüa tulles ning miks mitte kasutada lihtsat ja kiiret võrdlemise võimalust. Sealjuures tuleb aga meeles pidada, et laenu võtmine on kohustus, mis tuleb laenuandjale tagastada!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga