Hea enesetunde nimel!

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Käes on imeilus kevad ja ilmad lähevad järjest soojemaks. Kellel meist ei mõlguks peas mõte suveks veidi parem vorm saavutada. Veel jõuab. Kui talvel oli talveunne jäänud karu tunne, siis nüüd, kevadel on õige aeg alustada aktiivsemat elu ja enesetunde parandamist. See ei tähendab tingimata rahalist väljaminekut spordisaali külastuseks, vaid on rida spordialasid, mida saab harrastada ilma rahata:

Välised spordialad:

  • Jooksmine;
  • Kiirkõnd ja jalutamine;
  • Rattasõit;
  • Matkamine.

Väliste sporditegevuste harrastamiseks on mugavam kasutada vastavat varustust. Riietus ja jalanõud olgu mugavad ja ilmastikule vastavad. Lisaks on tarvis pigistada ka veidi aega oma kiire elutempo kõrvalt. Ning heale vormile lisaks saavutad ka suurepärase enesetunde ning ammutad järgnevateks päevadeks energiat. Antud spordialasid saad harrastada üksi, sõprade- või perega.

Alusta juba täna ja tee omale nn. treeningplaan (milline on su treeningu eesmärk, millise treeninguga tegelema hakkad, mitu korda nädalas ja kuna jne.).

BestCredit.ee kollektiivile meeldib sport ja eriti suur osa kollektiivist tegeleb jooksmisega. Väga palju võetakse osa nii Eesti rahvaspordiüritustest kui ka välismaistest rahvaspordiüritustest. Leiame, et spordiga tegelemine annab palju energiat ja motivatsiooni igapäevasteks tegevusteks. BestCredit.ee pakub soodsaid laene (laen) – hüpoteeklaen (kinnisvaralaen), väikelaen, käenduslaen ja reisilaen. Leia omale soodne ja sobiv laen meie kodulehelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga