Kolmikõed olümpiale!

Categories Varia
0
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kolmikute Liina, Lily ja Leila Luik suurim unistus on osaleda 2016. aastal Rio de Janeirol toimuval olümpial!

Tegemist on Tartu noorte naistega, kes alustasid 2010. aasta märtsis järjepidevate jooksutreeningutega kuulsa treeneri Harry Lembergi juhendamisel. Praeguseks on õed jõudnud Eesti naispikamaajooksu tippu, kuid nende ambitsioonid on märksa suuremad. Nimelt õdede eesmärgiks on joosta edukalt 2016. aasta olümpiamängude maratonil Rios. Selleks peab aga nende treeningtegevus muutuma järjest professionaalsemaks.

Kolmikute sporditulemused on olnud märkimisväärsed. Nad on mitmekordsed Eesti meistrid pikamaajooksus, samuti on võitnud mitmeid rahvaspordi jooksuvõistlusi.

Moskva maailmameistrivõistluste normi on täitnud kaks õde: Leila Luik – 21. oktoobril Amsterdami maratonil ajaga 2:40.10 ning Liina Luik – 25. jaanuaril 2013 Dubai maratonil ajaga 2:42.27. Lily Luik läheb MM-normi püüdma 25.novembril Firenze maratonile. Õed on tõestanud, et suudavad olla spordis edukad ning mõne aasta pärast ka konkurentsivõimelised rahvusvahelisel areenil.

BestCredit asus toetama Tartu Ülikooli Akadeemilise spordiklubi jooksjaid Liina, Leila ja Lily Luike nende eesmärkide saavutamisel. BestCredit soovib sportlastele sihikindlust ning rohkelt edu.

Treeninglaagritest, võistlustest saate lähemalt lugeda õdede blogist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga