BestCredit.ee lisalaen

Categories Teenused
0
Tags
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Alates 1. aprillist 2013 pakub BestCredit oma püsiklient PLUSS klientidele lisalaenu saamise võimalust

Püsiklient PLUSS staatuse omandavad korrektse maksekäitumise ja krediidiajalooga püsikliendid. Teadaolevate andmete põhjal ja täiendava analüüsi tulemusel määratakse kliendile personaalne laenulimiit, mille ulatuses saab klient vajadusel laenu juurde võtta.

Meie laenuhaldurid vaatavad lisalaenu taotluse läbi ning teostavad kliendi krediidivõimelisuse kontrolli. Selleks võivad meie töötajad küsida kliendilt täiendavaid andmeid ja dokumente. Positiivse vastuse korral kantakse lisalaen koheselt laenutaotleja kontole. Peame oluliseks märkida, et lisalaenu väljastamise eest me ei võta mingeid lepingu- ega teenustasusid.

Lisalaenu võtmisel genereeritakse kliendile uus maksegraafik, mille puhul tuleb arvestada alljärgnevaga:

  • Juriidiliselt pole tegemist uue laenulepinguga vaid olemasoleva lepingu muutmisega, seega jäävad samaks kõik makserekvisiidid ja intressimäär.
  • Lepingu muutmise lisa koos uue maksegraafikuga saadetakse kliendi e-postile ja salvestatakse ka Iseteeninduses.
  • Lisalaenu võtmisega muutub laenu põhisumma. Uus laenu põhisumma moodustatakse  lisalaenust ja olemasoleva laenu põhisumma jäägist. Olemasoleva laenu põhisummalt kogunenud jooksev intress ei lisandu laenu uuele põhisummale!
  • Kuna Lisalaenu võtmisega muutub maksegraafik, siis muutub ka maksekuupäev. Uue maksegraafiku esimene maksekuupäev on 30 päeva pärast lisalaenu väljastamist. Kuna see ei pruugi langeda kokku vana maksegraafiku kuupäevadega, võib esimese osamakse suurus uue maksegraafiku järgi olla jooksva intressi võrra suurem järgnevatest maksetest.
  • Lisalaenu võtmisel saab klient valida tagasimaksmise perioodi. Lisalaenu tagasimaksmise periood ei saa olla lühem, kui olemasoleva põhilaenu tagastamise perioodi jääk ning ei saa olla pikem, kui 2 aastat.

Täiendavate küsimuste tekkimisel võtke kindlasti ühendust meie klienditeenindusega telefonil +372 6789000.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga