Soovide nimekiri Jõuluvanale

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Usume, et igaüks on sellel aastal juba kokku puutunud teemaga – mida kinkida? Mida ma kingiks soovin? Kust ma kingid saan? Palju kingid maksma lähevad? Usinamad on juba ehk kingidki ostnud või oma kingisoovid edastanud ja veel tublimad on asunud ise kinke meisterdama.

Kuidas selle kingiralliga hakkama saada nii, et see ei muudaks rahakotti liiga kergeks? Üheks võimaluseks on, et kingitusi hakatakse varuma juba varakult, mitte detsembrikuus, kuid sellega oleme juba hiljaks jäänud. Teiseks äärmiseks võimaluseks on väikelaen, kuid tuleb hoolikalt kaaluda, kas kingituste tarbeks on ikka laen otstarbekas.

Alustagem sellest, et seame ritta nimed, kellele on kindlasti tarvis kingitus teha (lapsed, vanemad, sõbrad, lasteaia õpetajad jne). Iga nime taha ka eeldatav eelarve, kui palju tahaksid kingitusele kulutada. Kui lõpuks lööd summa kokku, võib juhtuda, et antud summa läheb sinu üldisest eelarvest välja.

Mida siis teha?

  • Vaata nimekiri kriitilise pilguga üle;
  • Sea ette oma üldine eelarve ja leia igale kingisaajale sobivas summas kingitus;
  • Vaata üle oma teised kulutused, ehk saab mujalt kingiralli kuul kokku hoida;
  • Valmista mõni kingitus ise.

Millised on Sinu kingisoovid? BestCredit.ee soovib Sulle rahulikku ja rõõmsat jõulukuud ning mõistlikke valikud kingituste osas.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga