Tagatis aitab kohustusi vähendada ja säästa

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kui on tekkinud olukord, kus erinevad laenumaksed kasvavad üle pea, siis kõige suurem viga on veel ühe samasuguse väikelaenu võtmine, et ära tasuda osa olemasolevatest kohustustest. Selline mõtlematu käitumine süvendab probleemi ja satutakse keerulisse finantsolukorda. Põhjus, miks olukord ei parane, on see, et tihti on uus võetud laen suurema intressiga, kui olemasolev- makstakse küll kaks eelmist kohustust ära, kuid alles jääv üks kuumakse on ikka sama suur.

Küll aga on võimalik tagatislaenuga vähendada arvestataval määral olemasolevaid kohustusi. Tagatislaen on reeglina väikese intressiga ning väikelaenude refinantseerimine tagatislaenuga on tõhus ning vähendab igakuist koormust. Tagatislaenu saab võtta suuremas summas ja pikemaks perioodiks. Seetõttu pole alati teise laenu võtmine kahjulik, et ära tasuda olemasolevad laenud. Eelnevalt tuleb kindlasti võrrelda erinevate krediidiettevõtete hüpoteeklaenude tingimusi.

BestCredit.ee pakub võimalust tasuda olemasolevaid kohustusi ja võlgnevusi mugavalt ilma lepingutasuta, võttes selleks laen kinnisvara tagatisel. Kinnisvaralaenul on paindlikud tingimused ning korrektse maksekäitumise korral pakume ka lisalaenu võimalust. Aidates kliendil lahendada tema finantsprobleeme refinantseerimise abil, loodab BestCredit.ee, et klient ei hakka laiendama oma kohustuste ringi ning raskuste tekkimisel peab nõu oma isikliku halduriga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga