Võlanõustamine

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Võlgnevusse sattumine toob endaga kaasa suure murekoorma ning tihti ei osata enam edasi tegutseda. Tegutsematus toob omakorda kaasa erinevaid probleeme, millest ei pruugitud eelnevalt teadagi. Ning teistpidi, kui tegutseda, aga vales suunas, toob samuti kaasa ettenägematuid negatiivseid tagajärgi- näiteks võib sattuda pahaaimamatult võlaringi, kust on väga raske leida väljapääs. Kõige suuremad kahjud tekivad siis, kui ei olda teadlik, mis tegelikult juhtub kohustuse mittetasumise või ignoreerimise korral.

BestCredit.ee on loonud oma kodulehele uue eraldi alarubriigi “Võlanõustamine“. Antud rubriigi eesmärgiks on jagada informatsiooni, kuidas võlgnevus tekib, millised on tagajärjed ja kuidas tegutseda õiges suunas. Rubriik on mõeldud inimestele, kes on jäänud hätta oma kohustuste tasumisega, kes soovib ennetada võlgnevuse tekkimist, kes soovib informatsiooni võlgnikuks olemise kohta ning kes tahab antud valdkonna raames nõustamist ja abi oma ala spetsialistidelt.

Et mitte võlaringi sattuda, tuleb tegutseda koheselt. Sellega hoiad ära hulk hilisemaid probleeme, mis ei ole ainult mitte materiaalsed, vaid mis võivad ka oluliselt mõjutada Sinu tulevikku. BestCredit.ee meeskond soovib, et rubriigis olev informatsioon aitab Sul leida lahendusi juba tekkinud murele kui ka mõtteid mure ennetamiseks. Samuti ootame Sinu-poolseid ettepanekuid, et antud lehte täiendada veelgi asjakohasemaks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga