BestCredit.ee kiirlaen

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kiirlaen on lühiajaline sisetuleku tagatisel laen. Laen on mõeldud ootamatute väiksemate kulutuste katteks.

Kiirlaenu detailid

BestCredit.ee pakub kiirlaenu “väikelaenu” tootenime all summas alates 100 € kuni 3000 € perioodiga kuni 3 aastat. Taotlemise protsess on lihtne ning seda saab teha nii internetis kui ka mobiiltelefoni äpi kaudu.

Kiirlaenu pakkumine

Igal aktiivsel kliendil on võimalik vajadusel maksegraafikut muuta mugavamaks, pikendades laenutähtaega, tagastades laenu ennetähtaegselt või taotledes makseperioodi pikendamist ja lühendamist.

Püsiklient PLUSS staatusega kliendil on võimalus taotleda lisalaenu personaalse laenulimiidi ulatuses.

BestCredit.ee võtab kiirlaenu taotlusi vastu ööpäevaringselt. Taotledes laenu esmakordselt, tuleb enne laenu saamist läbida isiksusetuvastamine Eesti postkontoris. Laenusumma kantakse laenutaotleja pangakontole.

Iga laen on finantskohustus. Enne lepingu sõlmimist tutvu hoolikalt tingimustega. Laenuotsus peab olema hoolikalt läbi mõeldud. Vaata lisaks Finantsinspektsiooni tarbijaveebis www.minuraha.ee toodud infot.

Viiviste, võla sissenõudmisega seotud kulude ja tegevuste vältimiseks tasu laenumakseid alati õigeaegselt. Ettearvamatute probleemide korral tasub alati võtta ühendust laenuandjaga mõistlike lahenduste leidmiseks.

Kohtuväliste kaebuste ja vaidluste puhul on Teil võimalus pöörduda Tarbijakaitseameti poole:www.tarbijakaitseamet.ee, Rahukohtu 2, 10130, Tallinn, Eesti, telefon: 6201700, nõuandetelefon: 1330, faks: 6201701, e-post: info@tarbijakaitseamet.ee.

Täiendavate küsimuste tekkimisel helista meie klienditeenindusse telefonil +372 6789000 või kirjuta info@bestcredit.ee.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga