Kliendi õigused ja võimalused BestCredit.ee väikelaenule

Share on FacebookTweet about this on Twitter

BestCredit.ee pakub väikelaenu eraisikutele, millega kaasnevad mõlema osapoole kohustused ja õigused. Laenulepingu üldtingimustega saab tutvuda kodulehel. Järgnevalt toome välja põhilised laenu tagastamisega seotud võimalused.

Kuidas töötab BestCredit.ee kiirlaen?

14 päeva jooksul laenulepingu sõlmimisest on kliendil õigus taganeda oma lepingust, makstes tagasi põhiosa ja laenu kasutamise päevade eest intressi. Seaduse järgi on kliendil võimalik tagastada laen ennetähtaegselt. Sellisel juhul maksad laenu põhiosa ja intressi ainult selle aja eest, mil laenu reaalselt kasutasid. Kui märgitud ennetähtaegse tagastamise tähtajaks laenu ei tagastata, jätkuvad laenulepingu maksed esialgsetel tingimustel.

BestCredit.ee klient saab laenu ennetähtaegseks tagastamiseks kasutada endale sobivat võimalust

  1. Iseteeninduse menüü kaudu, logides sisse oma isikukoodi ja parooliga. Täpne laenu tagastamise summa on nähtav kodulehel Iseteeninduse menüüs pärast tagastamise kuupäeva valimist. Kui oled soovitud laenu tagastamise kuupäeva valinud, tuleb see kinnitada ning tasuda vajalik summa.
  2. Teatada kirjalikult, kas elektroonselt või paberkandjal oma kavatsusest laen ennetähtaegselt tagasi maksta ning märkida avalduses laenu tagasimaksmise tähtaeg. Täpset laenu tagastamise summat teavitab meie klienditeenindaja e-posti või telefoni teel.

Lühiajalise makseraskuse tekkimisel annab BestCredit.ee võimaluse pikendada laenu tagastamise tähtaega 5, 15 või 30 päeva võrra.

Selle eest tuleb tasuda pikendatavate päevade eest intressi ja kui on juba tekkinud, siis ka jooksev viivis. Iseteeninduses tuleb valida laenu pikendamise perioodi, kinnitada oma soovi ja tasuda vajaliku summa märgitud kuupäevaks. Pikemaajaliste makseraskuste tekkimisel on abiks refinantseerimine.

BestCredit.ee pakub igale oma kliendile mõistlikke tingimusi igasse olukorda. Küsimuste korral abistab meie klienditeenindus telefoni +372 6789000 või e-posti teel info@bestcredit.ee.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga