BestCredit.ee tarbimislaen

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Tarbimislaen on tagatiseta väljastatav laen. Laenutoode sobib, kui vajad vahendeid suuremate ostude finantseerimiseks.

Tarbimislaenu detailid

BestCredit.ee’st saad tarbimislaenu summas kuni 3000 eur perioodiga kuni 3 aastat. Jälgi ka kampaaniapakkumisi, mille ajal on võimalik saada soodsamat laenu. Arvesta, et iga laen on finantskohustus, mis peab olema hoolikalt läbi mõeldud. Tutvu laenutingimustega meie kodulehel.

Tarbimislaenu pakkumine

Tarbimislaenu klient saab vajadusel lükata maksetähtaega 5, 15 või 30 päeva võrra edasi ning muuta laenuperioodi pikkust ja osamakse suurust. Püsiklient, kes on saavutanud PLUSS staatuse, saab vajadusel taotleda lisalaenu isikliku limiidi ulatuses.

Tarbimislaenu taotlemiseks esita taotlus meie kodulehe või mobiiliäpi kaudu. Esmakordsel taotlemisel tuleb arvestada isikutuvastamise protseduuri läbimisega ühes Eesti postkontoris.

Suhtu võetud laenu kohusetundlikult ning teosta laenumakseid õigeaegselt. Vaata lisaks Finantsinspektsiooni tarbijaveebis www.minuraha.ee toodud infot.

Kohtuväliste kaebuste ja vaidluste puhul on Teil võimalus pöörduda Tarbijakaitseameti poole:www.tarbijakaitseamet.ee, Rahukohtu 2, 10130, Tallinn, Eesti, telefon: 6201700, nõuandetelefon: 1330, faks: 6201701, e-post: info@tarbijakaitseamet.ee.

Täiendavate küsimuste tekkimisel helista meie klienditeenindusse telefonil +372 6789000 või kirjuta info@bestcredit.ee.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga