BestCredit.ee mugav mobiilirakendus

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Järjest enam inimesi muretsevad omale nn “nutitelefoni”, mida saab kasutada ka muuks otstarbeks, kui ainult helistamine. Tänapäeva kiire elutempo juures muutub selle olemasolu vajalikuks ja mugavaks, kuna mobiilirakenduste abil on võimalik teostada paljud toimingud ükskõik kus sa ka ei viibiks – pangatoimingud, uudised, kontoritarkvarad, sotsiaalmeediaportaalid, ilmaennustused, reisiks vajalikud navigatsiooniseadmed ja sõnastikud, internetikaubamajad jne.

BestCredit.ee-l on samuti olemas mobiilirakendus, mis on mõeldud alla laadimiseks iPhone ja Android telefonidele. Allalaadimine on lihtne ja tasuta. Antud rakendusega on võimalik esitada laenutaotlus, teostada toiminguid Iseteeninduses, kasutada erinevaid lisavõimalusi, tutvuda hetkel käivate sooduspakkumistega ning samuti on võimalik saada kontakti meie klienditeenindusega. Neid toiminguid on võimalik teha Sulle sobival ajal ja kohas.

Kui Sa oled omale telefoni alla laadinud BestCredit.ee mobiilirakenduse, kaob sul vajadus siseneda kodulehele läbi internetibrauseri. Rakendusega saad otsetee vajalike tegevuste juurde. See on mugav ja funktsionaalne, mis teeb selle kasutamise mugavaks. Soovitame oma uutele ja olemasolevatele klientidele kindlasti antud rakendus alla laadida ja veenduda selle kasutamise mugavuses.

BestCredit.ee mobiilirakendust saad alla laadida meie kodulehelt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga