BestCredit sai 1-aastaseks!

Categories Varia
0
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Küünlakuu on BestCredit’i jaoks tähenduslik, nimelt aasta tagasi 9. veebruaril alustas meie ettevõte tegevust. Alustasime tööd 11-ne inimesega, praeguseks on kollektiiv kasvanud poole suuremaks.

Lühikese tegutsemisaja jooksul oleme jõudnud palju korda saata. Suurim areng on toimunud meie laenutoodete seas. Alustades tegevust ainult tagatiseta väikelaenu pakkumisega, oleme aasta jooksul välja töötanud ning tarbijateni toonud tagatisega laenude toodete valiku: kinnisvara-, käendus- ning auto tagatisel laenud.

BestCredit suhtub tõsiselt online-laenuteenuste arendamisse. Püüdleme selle poole, et meie koduleht ning iseteeninduse keskkond oleks funktsionaalne, kasutajasõbralik ning kliendi vajadustele vastav. Oleme Eestis esimene laenufirma, kes pakkus oma klientidele mobiilirakenduse, mis võimaldab hõlpsasti teha laenuga seotud toiminguid mobiilis. Lisaks põhitegevusele panustame ka ühiskonna heaolusse läbi erinevate projektide, vabaaja- ja spordiürituste.

Esimese tegutsemise aastaga oleme väljastanud üle 15 000 laenu, mille tulemusel meie laenukäibe maht ületab 4 miljonit eurot. Olles stardiaastaga igati rahul, loodame, et saame pakkuda nii praegustele kui ka tulevastele klientidele kvaliteeti, mugavust ning usaldusväärsust ka tulevastel aastatel. Ettevõtte elu on nagu jalgratas — selleks, et tasakaalu hoida, tuleb edasi liikuda ning areneda.

Siinkohal soovime tänada meie kliente. Meil on suur au Teid teenindada! Täname Teid südamest, et olete andnud meile võimaluse olla Teie finantspartneriks.

Siiralt Teie, BestCredit.ee meeskond

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga