Kuidas pärast pühi rahaliselt toime tulla?

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Detsembri kuu tõi meie ellu rohkelt rõõmu, pühade meeleolu, sära silmadesse ning loomulikult ka ootamatuid kulutusi. Nüüd, kus jõulud ja aastavahetus on möödas, tuleb inimestel taas sukelduda argiellu. Aga kuidas tulla toime eelneval kuul tehtud kulutustega? Nii mõnigi meist kirub, et teatud ostud oleks võinud jätta tegemata, kuid nagu vanarahvas ütleb, siis tagantjärele tarkus pole tarkus!

Meie klientidel, kellel on tekkinud raskused laenu tagastamisega, soovitame koheselt ühendust võtta BestCredit´i klienditeenindusega. Probleemid ei lahene iseenesest, nendega tuleb tegeleda koheselt. Üheskoos on võimalik leida kuldne kesktee, kas pikendamise, laenu refinantseerimise või mõne muu lahenduse näol.

Mõistlik oleks oma kulutused üle vaadata ning koostada pere-eelarve. See väärib proovimist, kuna tihtipeale võib igaüks leida end mõttest, kuhu küll see raha kadus. Pere-eelarve annab hea ülevaate tehtud ostudest, sest ka väikestest summadest kasvavad kuu lõpuks arvestatavad väljaminekud.

Jaanuari kuu on tuntud ka suurte allahindluste poolest, kus poelettidele on ilmunud hulgaliselt allahinnatud kaupa. Tuleb olla ettevaatlik soodustuste suhtes, kuna inimesed lasevad end tihtipeale kollastest hinnasiltidest eksitada. Vältimaks liigseid kulutusi on mõistlik kaubanduskeskuseid üldse mitte külastada, sest kellel meist ei oleks kiusatust midagi sealt osta. Toidupoodi on samuti mõttekas minna nimekirja ja täiskõhuga, et ära hoida mittevajalike asjade ostmist. Raha kokkuhoid pole sugugi keeruline, tuleb lihtsalt natukene püksirihma koomale tõmmata ning loobuda mõneks ajaks tavapärastest ostuharjumustest. Kui inimene on võtnud endale eesmärgiks säästa, siis suure tõenäosusega see ka õnnestub!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga