Edukuse erinevad küljed

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Ilmselt on esimene asi, mida edukuse juures silmas peetakse, on raha- kui palju on kellelgi raha? Kui palju on vaja raha, et olla edukas? Siinkohal tekib küsimus, kas edukus sõltub ainult rahakoti paksusest? Edukuse võti ei peaks seisnema ainult rahakoti suurusest, vaid tuleb endale püstitada eesmärgid ning kuidas neid saavutatakse. Eesmärgid olgu kui võimatud, need on sammud isikliku edukuse suunas. See oleks igaühe jaoks esimene samm, niiöelda teadvustamine. 

Eesmärgid võivad olla igaühe jaoks erinevad. Et olla edukas, võivad eesmärgid olla sellised, nagu suhtlemise – ja enesekehtestamiseoskuse arendamine, igapäevane kulutuste pealt kokkuhoidmine, olen kõigeks võimeline, kui vaid usun endasse, õpin võimalikult palju jne. Areng ja töö ise-endaga on samuti edukuse võti. Igaühel meist on omad unistused. Kõik unistused ei saa täituda kuid ühest oma unistustest võiks siiski kinni haarata ja selle poole püüelda. Edukuse võti ripub me endi kaelas: kui oleme õnnelikud, oleme ka edukad.

Ameeriklasest miljonär David Bach on ennast üles töötanud nullist ning tema arvates on edukuse võti säästmine. Tema arvates pigem keskendutakse kulutamisele ja teenimisele, aga mitte säästmisele. Seega tuleb õppida säästma rohkem, kui sa seda praegu teed. Samuti peab ameeriklane oluliseks säästmise mudelit vahetada, katsetada erinevat moodi. Kui oled terve elu üritanud säästa vaid ühtemoodi ning see ei ole toonud soovitud tulemust, siis tuleks proovida mingit uut variant.

BestCredit OÜ arvates on edukas olemisel mitu külge ning alati ei sõltu edukus rahakoti suurusest, vaid sellest, mida inimene elus saavutada soovib ja kuhupoole pürgib ning millised on seatud eesmärgid. Kui eesmärgid on olemas ja siht selge, on kõik võimalik.

 

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga