Kinnisvaralaenu refinantseerimine

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Laenu refinantseerimine tähendab olemasolevate laenukohustuste katmist uue laenuga. Laenu refinantseerimist kasutatakse juhtudel, kui soovitakse mitu laenu koondada üheks maksegraafikuks, vähendada kuumakset, pikendada maksegraafikut, suurendada laenumakset, et laen kiiremini ära tasuda ning seeläbi hoida kokku intressimaksete pealt või viiakse laen üle teise laenupakkuja juurde, kes pakub soodsamat laenuintressi.

Laenu refinantseerimine on mõistlik, kui:

  • Uue laenu intressi suurus on väiksem;
  • Kuumakse on väiksem, kui olemasolev või olemasolevate laenude kuumaksed;
  • Maksegraafiku pikkus ei ole oluliselt pikem olemasolevast;
  • Lepingutasu või muud tasud puuduvad.

Kinnisvara tagatisel võetud laen on tavaliselt pikemaajaline. Laenu võttes võib tunduda, et pakkumine on sobiv ning laenukoormus Sinu jaoks mõistlik. Siiski tasuks aeg-ajalt visata pilk intressi suuruse peale ning tunda huvi, milliseid tingimusi turul pakutakse. Täna on turusituatsioon muutunud ning intressimäärad on oluliselt madalamad. Laenuandjate vaheline tihe konkurents võimaldab konkureerivate laenupakkumiste hulgast valida soodsaim.

BestCredit.ee pakub kampaania korras veebruarikuus soodsaid ja mugavaid tingimusi, kui kinnisvara tagatisel võetud laen tuuakse üle BestCredit.ee-sse. Küsi pakkumist ja lepingutasu on Sulle 0 eurot.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga