Kuidas puhkust planeerida?

Categories Teenused, Varia
0
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Viimastel aastatel on palju arutletud selle üle, kuidas on kõige õigem ja soodsam puhkust planeerida väljaspool Eestit – kas kasutada valmis pakettreise või planeerida puhkus ise, ostes eraldi näiteks lennupiletid ja otsida juurde majutused. Arvamusi on mitmeid ja sõltub puhkusele mineja vajadustest ja võimalustest.

Pakettreiside puhul on positviivne külg see, et kõik on Sinu eest ära korraldatud. Alates sellest, mis kell ja kus Sa pead olema, lõpetades toitlustusega ja kõik muu. Sinul on vajalik ainult kella jälgida ja kohale minna õigeks ajaks. Ise planeerides on puhkus ehk mitmekesisem ja rohkem Sinu soove arvestav, kuid on ka rida riske, millega tuleb arvestada. Kui kogemused puuduvad, siis ise planeerida võib tunduda veidi hirmutav – kas ma ikka jõuan õigeks ajaks, kuidas liigun punktist A punkti B jne.

Kuid kumb variant on soodsam? See jällegi sõltub reisisihtkohast, puhkuse pikkusest jne. Vahest võib olla pakkettreis isegi soodsam, kui ise planeerides, kuna pakettreiside puhul kehtib nn. hulgi. Kui on korraga rohkem inimesi näiteks teatud hotelli minemas, saavad reisibürood soodsma hinna, kui üksikisik. Reisipakkujatel on tavaliselt kindlad partnerid ja hotelliketid, kelle teenuseid nad kasutavad. Hindu saab võrrelda erinevatest broneerimis portaalidest. Ise planeerides võid samuti leida soodsa majutuse, kuid see ei pruugi olla sama hinna eest samal heal tasemel. Soodsam kindlasti tuleb ise planeerides kaugemad sihtkohad, kuna lennupiletitele on sageli palju häid sooduskampaaniaid. Selleks peab olema ka veidike julgust, kogemust, häid nõuandeid ja põhjalik sihtkoha taustauuring.

BestCredit.ee pakub Sulle soodsat Reisilaenu. Soovitud reisisihtkoha saad valida ükskõik millisest Eesti reisibüroost või mõne meie partneri juurest. Toredat planeerimist!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga