Kust võtta laenu?

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Otsus laenu võtta tekib mingit laadi vajadusest. Laenu võtmiseks on tavaliselt olemas eesmärk, mille tarbeks laenu vajatakse. Laenu võtmine peab olema läbimõeldud otsus ja sihtotstarbeline. Läbimõeldud otsus tähendab seda, et oled kaalunud laenu võimalikkust, laenu suurust ja tagasimaksete suuruse sobivust.

Laenu võttes tuleb teha ausat koostööd ettevõttes töötava spetsialistiga, kes oskab soovitada sobivat laenutoodet, kaalub koos Sinuga maksevõimet ning leiab Sulle optimaalse lahenduse. Koostöös spetsialistiga Saad täieliku ülevaate laenust, tagasimakse võimalustest ja lisavõimalustest, nagu näiteks kuidas hoida kokku intressidelt (ennetähtaegne tagastamine, refinantseerimine) ning muud lepinguga kaasnevatest kohustustest või eelistest.

Laenu võtmise levinum otstarve võib olla:

Laenupakkujaid on laenuturul piisavalt, et teha enda jaoks sobivaim valik. Tuleb kaaluda nii mugavust ja kiirust, laenutoodet, intressi suurust, lepingu sõlmimise tasu suurust, laenusumma maksimaalseid piire, muid laenuga kaasnevaid kulutusi jne. Näiteks kui laen on tagatud kinnisvaraga, on intress väiksem, kui tagatiseta laenu puhul. BestCredit.ee pakub laenu vastavalt Sinu vajadusele ning lepingutasu väikelaenu puhul puudub.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga