Sinu unistuste reis saab teoks – igal juhul!

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Just täna kuulsid Sa imelisest reisipakkumisest kohta, kuhu oled alati unistanud pääseda! Reisi aeg klapib täiuslikult ka perioodiga, mille oled perega koos puhkamiseks valinud. Muidugi olid Sa puhkusereisiks tükk aega raha kõrvale pannud, aga eelmisel kuul ootamatult üles ütelnud pesumasin ja tujutsev arvuti neelasid suurema osa säästetud rahast. Kas tõesti jääb üle ainult seljakott pakkida ning hääletades ja ilmu trotsides Eestimaa suvest rõõmu tunda?

„Selle nimel tasus elada!“

Eestis on tõepoolest, mida vaadata, kuid alati pole telgikotiga matkamine või suvilas sibulate rohimine just niisugune puhkus, mida aasta läbi silme ees oled hoidnud. Tavaliselt puhkab inimene ennast kõige paremini välja siis, kui viibib igapäevasest sootuks erinevas keskkonnas ja teeb asju, mida muul ajal ette ei võtaks: läheb safarile, harrastab sukeldumist, naudib kuuma ööelu… või lihtsalt ei teegi midagi, unustades, et maailmas on olemas veel midagi peale selle valge liiva, helesinise mere ja jahedate jookide. Sellepärast tõmbabki meid eksootilistesse paikadesse: nähes, kuidas elavad inimesed mujal maailmas, oskad paremini hinnata kõike seda, mis iga päev olemas.

„Jaa,“ noogutad Sa, „kahtlemata kuluks see reis meile kõigile ära, eriti pärast viimaseid kuid, mis on olnud nii pingelised, aga – kust võtta raha?“

Meie tasume sinu reisi eest

Me oleme selle peale mõelnud ning lisanud oma teenuste hulka ka puhkuselaenu. Me maksame kinni Sinu majutuse, sõidupiletid, reisijuhi – üldse kõik paketis sisalduva. (Omalt poolt lisame sellele reisitõrkekindlustuse, kuid loodame, et seda ei lähe Sul tarvis!) Sina omalt poolt pead üksnes andma lubaduse, et järgmise 3-18 kuu jooksul maksad meile raha tagasi. Me ei nõua palgatõendit ega tagatist, ei võta raha lepingu sõlmimise eest – me usaldame Sind. Mõistagi valid Sina ise reisipakkuja, meie üksnes kanname raha tema arvele. Reisilaenu suurus on 300-3000 eurot, nii et võimalus oma unistus teoks teha on igaühel.

Ja kui kaua kogu asjaajamine aega võtab? Oleme BestCredit.ee-s korraldanud oma töö niivõrd ladusalt, et kui oled laenutaotluse ära täitnud (seda võid teha siin), siis ei võta otsuse saamine aega kauem kui üks ööpäev. Seejärel sõlmime lepingu ning Sina võidki minna kohvreid pakkima!

„Kas mäletad…?“

Elamusi pakkuv puhkusereis on oluline juba kasvõi sellepärast, et ülejäänud osa aastast vastu pidada ning mitte läbi põleda. Ja pole kahtlustki, et kolmekümne aasta pärast ütleb kallim sulle pigem „kas mäletad seda päikeseloojangut seal rannal?“, mitte aga „kas mäletad, kui hea pesumasina me tookord ostsime?“. Sellepärast – investeerigem elamustesse!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga