Suvi – see tähendab puhkust!

Categories Varia
0
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Alanud on oodatud suvi ja enamus tööinimesi kasutavad suure osa oma puhkusest just suvekuudel. Suvepuhkused planeeritakse enamasti juba varakult ja enamus teeb ka osaliselt kindlaid plaane oma vaba aja veetmiseks.

Puhkusega kaasnevad ka suuremad kulutused, kuna palju rohkem sõidetakse ringi ja osaletakse erinevatel suveüritustel. Koolilastega peredes lisanduvad tihti ka laagrikulud. Puhkust veedetakse kas kodumaal või sõidetakse mujale välisriiki. Selleks, et kulud pere-eelarvet lõhki ei lööks, selleks planeeri varakult juba koos tehtud plaanidega vajaminev raha puhkuse tarbeks. Pere-eelarve koostamise kohta saad lugeda meie blogist.

Et puhkusest rõõmu tunda, tuleb reaalselt ka puhata. Inimestel on tekkinud arusaam, et puhkuse ajal saab ära teha ja tehaksegi kõik tööd, mida muidu pole jõutud – aiatööd, remonditööd, kodutööd jmv. Lõppeb see sellega, et puhkust on kasutatud siiski töö tegemiseks ja tööle tagasi minnes oled sama väsinud. Soovitatav on siiski ka suuremad tööd planeerida nii, et kogu koormus ei jääks ainult puhkuse sisse.

Teine äärmus puhkusest on selline, kus kogu vaba aeg on ära planeeritud “ringi käimisele” – kontserdid, vaatamisväärsused, erinevate kohtade külastused, külaskäimised, kuhu pole muidu jõutud jne. Ehk siis terve puhkus on planeeritud nii, et on vaja “kogu aeg kuhugi minna”. Taolised käimised võiks samuti planeerida nii, et kogu koormus ei jääks puhkuse sisse.

BestCredit.ee soovib Sulle rahulikku ja mõõdukalt planeeritud puhkuseaega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga