Tagatisega laenud

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Tagatisega laen tähendab seda, et laenu võetakse mingi tagatise vastu. Levinumad tagatisega laenud on autolaen (laen auto tagatisel), kinnisvaralaen (hüpoteeklaen, laen kinnisvara tagatisel) ning käenduslaen. Tagatisega laenud on reeglina pikema makegraafiku võimalusega. Nendest kolmest kõige vähem levinum on laen auto tagatisel.

Laen auto tagatisel (laen mootorsõiduki tagatisel)– see on laen, mille tagatiseks on auto või mõni muu mootorsõiduk. Antud laenu puhul on laenusaaja jaoks risk väiksem ning intressi protsendimäär on väiksem kui tagatiseta laenu puhul.

Autolaenu (laen auto tagatisel) eelised:

  • Soodsam intressiprotsent;
  • Lepingutasu puudub;
  • Mootorsõiduki hindamine 0 eurot.

BestCredit.ee kaudu saab taotleda Autopanti ja Autolaenu ehk laen auto tagatisel. Vahe on selles, et Autopandi puhul on mootorsõiduk hoiul meie valvega parklas ning poolte vahel on kokku lepitud käsipandi seadmises. Autolaenu puhul jääb mootorsõiduk Sinu kasutusse, registreerituna meie nimele. Laen auto tagatisel ja autoliising on erinevad laenutooted. BestCredit.ee- s taotletud Autolaenu või Autopandi rahasumma ei ole sihtotstarbeline ja võib kasutada selleks otstarbeks, millele see mõeldud on.

Teised tagatisega laenud on rohkem tuntud, näiteks:

  • Kinnisvaralaen, hüpoteeklaen, laen kinnisvara tagatisel
  • Käenduslaen

BestCredit.ee soovitab kasutada laenusummat hästi läbimõeldult ning sihtotstarbeliselt.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga