Esemed või kogemused

Share on FacebookTweet about this on Twitter

Olulised tegevused elus jäävad meelde ja annavad kogemuse, mida saab ka teistega jagada. Kogemused rikastavad ja laiendavad silmaringi. Kogemus kujundab väärtushinnanguid ja annab mõista, kas sooviksid veel sarnast olukorda või tegevust kogeda või oled sellest õppinud midagi, millest pigem hoiduksid. Üheks kogemuse ja elamuse saamise viisiks on reisimine, väljasõidud ehk viibimine teises tavapärasest keskkonnas väljaspool.

Reeglina igasugune tegevus reisimisega maksab raha. Olgu see siis teises riigis või lihtsalt teises linnas. Võimalikud kulutused on kütuseraha, lennupiletid, bussipiletid, toiduraha, suveniiride vm tarbeks kulutused jne, olenevalt sihtkohast. Eeldatavasti võib üks väike väljasõit minna maksma arvestatava summa. Paljud jätavad pigem selle väljasõidu või reisi ära just rahaliste põhjuste tõttu ning eelistavad osta mõni parasjagu vajalik ese. Kuid kuidas jagada oma sissetulekuid nii, et ka esemete kõrvale mahuks mõni väärtuslik kogemus, mida saab sõprade-, elukaaslase või lastega meenutada ning mis annavad elule värvi ja väärtust juurde?

Abiks rahaasjade planeerimisel:

Pere-eelarve koostamisel ja sissetulekute-väljaminekute analüüsimisel soovitab BestCredit.ee üle vaadata ka oma olemasolevad laenud või laenukohustused (väikelaenud, hüpoteeklaenud),  ehk on mõistlik maksegraafik ümer teha (refinantseerida). Refinantseerides oma laenu, on võimalik saada väiksem kuumakse. Reisiplaane tehes võta omale aega. Mõistlik on reisi planeerida juba pikka aega ette, see annab võimaluse raha kogumiseks ja korraga suure väljamineku hajutamiseks. Kui siiski on soov minna reisile lühikese aja jooksul ja korraga pole võimalik suuremat summat tasuda, aitab BestCredit.ee Sind Reisilaenuga.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga